keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Thank god for water weight!

Kyllä oli sitten uskomattoman vaikea viime viikko. Kaikki vastusti, ainakin henkisellä puolella. Oli sitten pahin PMS miesmuistiin.

Siksi olikin aivan ihanaa käydä maanantai- aamulla puntarilla, kun se näytti -1.8kg vähemmän. Toki kaikki ei ole läskiä, vaan juuri tuo taivaanlahjanakin tunnettu nesteiden liikkeelle lähtö, mutta voitte uskoa kuinka se antoi lisäpontta tälle haasteelle.

Sen verran laihtuminen pisti hormoneita sekaisin, että kuukautiset olivat kaksi päivää myöhässä. Tämän jäätävän menkkaturvotuksen takia otan nykyiset mitat vasta, kun vatsani on palautunut muistelemasta viime raskauden puolta väliä. Alla kuitenkin mittani 6 viikkoa synnytyksen jälkeen eli noin puoli vuotta sitten.Todella mielenkiintoista nähdä mihin ne ovat menneet tässä vaihtelevan urheilun ja syömisen parissa.


Synnytyksen jälkeen :

Vyötärö: 90cm

Lantio:   120cm

Reisi :   oik. 71cm
             vas.68,5cm

Pohje:    oik.42cm
              vas.43cm

Rinta :   101 cm

Hauis :  oik.34 cm
             vas:34 cm

Paino : 90,5 kg

Kuten huomaatte kotona "chillailu" vauvan kanssa on tuonut n.2kg LISÄÄ painoon synnytyksen jälkeen. Taas yksi osoitus siitä, että laihdutus ei todellakaan laihduta kaikkia äitejä :P
Nyt täytyisi kehittää itselle suunnitelma liikuntaan, kotityöt, vauvan päivärutiinit ja viihdyttäminen tuntuu vievän kaiken energian päivästä.

Siitä lisää seuraavassa postauksessa!

-"pixie"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti